Start beginnersgroep!

donderdag 17 maart

te Hengelo

Wekelijkse les

 

We dansen iedere donderdagavond in de sfeervolle kerkzaal van de Remonstrantse kerk te Hengelo.

 

De zaal is open vanaf 19:30 uur, er staat thee klaar en we starten om 19:45 uur en eindigen rond 21:30 uur.

 

Kleding om makkelijk in te bewegen is prettig en het is fijn om meerdere laagjes aan te trekken (een vestje bv.) zodat je wat uit kunt doen. Een flesje water meebrengen is handig.

 

We dansen op blote voeten. In de kerkzaal ligt vloerbedekking.

 

Ik geef onder supervisie les. Dat betekent dat er af en toe een supervisor aanwezig zal zijn van de Biodanzaschool Utrecht. Dit zal ik van tevoren aangeven.

 

Wekelijkse les

Vanaf september 2016 tot en met het najaar van 2019 heb ik  vanuit hartsverlangen en grote vreugde Biodanza gegeven in Hengelo. Nu is het tijd om in mijn eigen woonplaats Oldenzaal een weekgroep van start te laten gaan. Dit is een groep voor beginners, maar heb je vaker Biodanza gedanst dan ben je ook van harte welkom in deze nieuwe groep. 

Alles is nog in een pril stadium, maar er hebben zich al wel een aantal belangstellenden bij me gemeld. Het zaadje is geplant en heeft zijn eigen tempo. Nog niet bekend zijn de locatie, de dag en het tijdstip waarop we zullen dansen. Voor wat betreft de opstart valt te denken aan het voorjaar of na de zomer van 2020.

 

Heb je belangstelling? Laat het me weten door me een bericht te sturen via het tabblad Contact. Op die manier kan zich een mooie groep vormen voor de volgende stap!

Een Biodanza les duurt voor beginners ongeveer anderhalf uur. De ervaring leert dat deze tijd voorbij vliegt. Het eerste deel is om te activeren en onze vitaliteit en vreugde te vergroten. Het tweede gedeelte brengt rust en ontspanning, ons lichaam kan herstellen en we laden op met hernieuwde energie. We dansen op blote voeten en makkelijke kleding in meerdere laagjes is prettig om te dragen. Een flesje water meebrengen kan handig zijn.

Biodanza is voor jong en oud, voor mannen en voor vrouwen. Je hoeft niet lenig te zijn, je danst binnen jouw mogelijkheden waarbij het niet gaat om hoe het eruit ziet, maar om het plezier van de beweging. In de groep in Hengelo was de samenstelling divers. De jongste was begin 20 en de oudste 70 en een beetje meer; beiden genoten met volle teugen, ieder op z'n eigen manier, maar bovenal sprankelend! 

We bewegen op verschillende soorten muziek. Variërend van Afrikaanse ritmes, Braziliaanse samba's, ballads om bij weg te dromen, Beatles, rock, pop en klassiek. Je danst op jezelf, met de ander en met elkaar als groep. 

 Oldenzaal 

beginnersgroep!

start 2020 

Tarieven

Om te ervaren of Biodanza iets voor je is, hanteer ik een introductietarief. Dit betekent 3x aaneengesloten avonden dansen voor 25 euro

 

Daarna heb je de mogelijkheid om 5x te komen dansen binnen 6 weken voor 65 euro. Of 10x te komen dansen binnen 12 weken voor 120 euro.

 

Heb je ervaring met Biodanza en wil je een keer mee komen dansen, dan kan dat in overleg. Je betaalt dan 15 euro. 

Soort tarief:                         Te gebruiken:                                  Bedrag:

Introductie                           3 aaneengesloten weken               25  euro

      5x                                    binnen 6 weken                              65  euro

    10x                                    binnen 12 weken                          120  euro